Tirsdag 19.02.19 ble det avholdt elev- og foreldrekveld for elevene ved Nordborg vgs.

I år har Nordborgrussen valgt at årets misjon-/bistandsprosjekt skal gå til Peru. Og i den anledning har elevene og de ansatte gjennomført en elev og- foreldrekveld der alle pengene går til dette prosjektet. Og Nordborg vgs har virkelig jobbet hardt for å lage et spennende og fullspekket show.

I kjølvannet av denne kvelden har elevene brukt to dager på å forberede seg:
Noen har hatt ansvar for mat til elevene under forberedelsene og enkelte har bakt kaker til forestillingen. Det ble laget pynt, rigget scene – med egne folk på lyd og lys – og klassene har hatt egne underholdningsbidrag. Det har også vært en egen dramagruppe! En egen gjeng hadde ansvaret for å dokumentere forarbeidet, og selve kvelden.
Vi er også så heldige som har vår egen frisør, Marita Olsen, som bidrar med sine ferdigheter til inntekt for misjonsprosjektet!

Her ser dere litt fra forberedelsene:

 

Vi vil gjerne takke våre meget dyktige konferansierer, Ane Dahlø og Sara Hegland, for å lede oss gjennom kvelden. Og Vidya Uteng og Elise Ludvigsen for å fortelle oss om misjonsprosjektet, og om reisen de hadde til Peru. Samt takk til resten av elevflokken for en hyggelig kveld med god mat og flott underholdning!
Tusen takk for oss!

Her ser dere enda flere bilder fra kvelden: