Sommeravslutning på Nordborg!

Et år går fort i godt selskap og nok en gang var det tid for sommeravslutning for Nordborg vgs.

I begynnelsen var ungdomsskolen og videregående samlet for å få informasjon om misjonsprosjektet som har løpt gjennom hele året, med 28. mai som høydepunkt. Den dagen arrangerte skolene sponsorløpet «african run». Dette ga 70 000 kroner til prosjektet, og ungdomskolen var sterkt representert både når det gjaldt hvem som sprang flest runder og hvem som klarte å samle inn mest penger. I løpet av hele året ble det samlet inn over 140 000 kr til misjonsprosjektet. Innsamlinga passerte en magisk grense og prosjektleder Kevin måtte farge håret blått.

Anette brukte rektors tale til å snakke om det å være ordenselev. Om å bli utvalgt og sett, bli gitt et ansvar og få mulighet til å hjelpe andre. Dette er noe vi alle ønsker, enten vi går i barneskolen, på videregående eller er ute i arbeidslivet.

En skoleavslutning er en fin måte å oppsummere skoleåret. Flere av klassene ga oss tilbakeblikk på året som har gått gjennom lyd og bilde. Gjennom en enkel sketsj ga lærerne oss et unikt innblikk i hva eksamensvaktene tenker på der de sitter og stirrer ut i lufta. De ansatte avsluttet med å synge velsignelsen og slik ønsket vi hverandre en god sommer.