Måltider

Når du bor på internatet får du servert frokost kl 07.30 før du skal på skolen. Etter at skolen er ferdig står middagen klar i matsalen. Deretter kan du sette deg ned og ta en velfortjent pause. Du kan lese dagens aviser, ta en kopp kaffe eller te eller bare slappe av på rommet (evt. gjøre lekserJ). Så får du servert kveldsmat klokka 19.00.  Disse måltidene serveres på ukedagene (ikke kveldsmat fredag, men kveldsmat søndag) og er inkludert i prisen. I helgene lager du maten din selv på internatkjøkkenet.

Diverse utstyr du trenger til internatoppholdet

Alle internatrommene er utstyrt med seng/rammemadrass, skrivepult, bord og stol, i tillegg til klesskap. Du må selv ta med dyne, pute og sengetøy. På hvert internat er det tekjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Du må selv ta med det du ønsker å bruke av servise og kjøkkenutstyr for øvrig. På hvert internat er det også vaskerom, med vaskemaskin og tørketrommel. Hver elev må selv holde seg med vaskemiddel til å vaske klær. Vaskemiddel og utstyr til å vaske rom og fellesareal ordner skolen med.

Pris

Det koster kr 5000 pr.mnd å bo på internatet og da er måltidene gjennom uka inkludert, bortsett fra i helgene da det ikke er servering.

August og juni måned betaler man bare halv pris, og det vil si at man da blir fakturert kr 2500 disse to månedene.

Oppholdet betales månedlig med forfallsdato ca 20. i hver mnd. Skole- og internatregning sendes samlet, og skolepengene kommer da i tillegg til nevnte pris avhengig av hvilken linje du har valgt.