Måltider

Når du bor på internatet får du servert frokost kl 07.30 før du skal på skolen (og evt. smøre deg en matpakke for dagen). Det er også mulig å kjøpe seg kald eller varm lunsj i kantina, lunsjen starter klokka 11.30 hver dag.
På internatet er det eget internatkjøkken hvor du kan ordne deg middag eller annen mat utenom de inkluderte brødmåltidene. Du kan lese dagens aviser, ta en kopp kaffe eller te – eller bare slappe av på rommet etter skoletid (evt. gjøre lekser).
Kveldsmaten blir servert  klokka 19.00. Dette måltidet serveres kun i ukedagene (unntatt fredag – men søndags kveld) og er inkludert i prisen.
I helgene lager du alle måltider selv på internatkjøkkenet.

Diverse utstyr du trenger til internatoppholdet

Alle internatrommene er utstyrt med seng/rammemadrass, skrivepult, bord og stol, i tillegg til klesskap. Du må selv ta med dyne, pute og sengetøy. På hvert internat er det tekjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Du må selv ta med det du ønsker å bruke av servise og kjøkkenutstyr for øvrig. På hvert internat er det også vaskerom, med vaskemaskin og tørketrommel. Hver elev må selv holde seg med vaskemiddel til å vaske klær. Vaskemiddel og utstyr til å vaske rom og fellesareal ordner skolen med.

Pris

Det koster kr 4600.- pr.mnd å bo på internatet og da er måltidene (unntatt middag) gjennom uka inkludert, bortsett fra i helgene da det ikke er servering.

August og juni måned betaler man bare halv pris, og det vil si at man da blir fakturert kr 2300.- disse to månedene.

Oppholdet betales månedlig med forfallsdato ca 20. i hver mnd. Skole- og internatregning sendes samlet, og skolepengene kommer da i tillegg til nevnte pris avhengig av hvilken linje du har valgt.