Ved Nordborg Skoler, avdeling for ungdomsskole, vil det fra 1. august 2019 bli ledige stillinger som spesialpedagog og faglærer i til sammen ca 150 % stilling for skoleåret 2019/2020.

Det er i hovedsak behov for kompetanse innenfor spesialundervisning i norsk, engelsk og matematikk og faglærer i samfunnsfag, språk og kristentro. Det vil også være aktuelt å ha kontaktlæreransvar. En del av stillingen vil være fast ansettelse. Den som ansettes må bekjenne kristen tro og arbeide i samsvar med skolens kristne målsetting.

Personlige egenskaper

Den som skal være faglærer ved Nordborg ungdomsskole må kunne samarbeide godt med alle parter. Du må være en tydelig klasseleder, ha gode evner til å lytte og være løsningsorientert. Du må være flink til å kommunisere, og bidra til at folk rundt deg trives og arbeider godt.

Utdanning og erfaring

Det vil kreves relevant høyere utdanning. Personlig egnethet vil vektlegges.

 

Den som tilsettes må levere politiattest av ny dato før tiltredelse, jfr friskoleloven.

Søknad med CV sendes rektor på epost:  anette.sorensen.rege@nordborg.no

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med rektor (epost eller telefon 77 85 29 30, eller 90 86 89 95).  Søknadsfrist:  torsdag 25.april 2019

 

Nordborg Skoler er en kristen friskole med både ungdomsskole og videregående skole, med til sammen ca 220 elever. Skolen ligger sentralt på Finnsnes, midt mellom Tromsø og Harstad, med kort vei til flyplass (Bardufoss). Vi ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Midt-Troms.