Vi vil med dette invitere dere til å sette av en time eller to til å komme på Julemessa på Nordborg fredag og lørdag 22.-23. november!

Julemessa på Nordborg er et arrangement med lange tradisjoner, hvor folk fra hele Midt-Troms gjerne tar turen innom for å kjøpe julekaker, lefser, hjemmestrikkede sokker og annen husflid. I tillegg er det kafésalg med gode kaker, og middag kl. 13 begge dager. Den hyggelige stemninga rundt bordene toppes av ivrig loddsalg med mange gode vinnermuligheter!

Begge dagene er det «Mens vi venter»-samling eller familiemøte, hvor ulike aktører bidrar.

For å få til et såpass stort arrangement som dette stiller de ansatte og venner av skolen opp og bidrar på mange måter. I den anledning er vi frimodige og spør om dere der hjemme kan tenke dere å bidra med en gevinst eller to til loddsalget som foregår under messa. Vi tar imot både små og store ting 🙂 Det er fint om dere kan sende gevinstene med elevene hit til skolen i løpet av neste uke. Dersom noen kan tenke seg å bake noen småkaker til bakste-salget, eller strikke et par votter eller lignende til husflidssalget, tar vi gjerne imot det også!

Så sees vi kanskje på Julemessa?

 

Bilder fra julemessa i fjor: