Julemessen på Nordborg må dessverre avlyses i år!

Nordborgs juleinnsamling 2020  

På grunn av koronasituasjonen i landet vårt, har vi bestemt oss for å ikke avholde den tradisjonelle julemessa ved Nordborg i år. Dette synes vi er leit, men vi er innforstått med at det er mange ting som ikke blir slik vi hadde håpet denne førjulsvinteren!

Derfor er vi frimodige og ber om at alle som hadde tenkt å støtte opp om Nordborg ved å besøke den vanlige julemessa i stedet kan gi en gave til skolen. Kanskje vil du gi tilsvarende det du ville brukt i kafeen på kaffe og kaker, og det du ville brukt på å kjøpe årer på åresalget, eller til 250-kroners-lotteriet?

Det kan også være at du vanligvis baker, strikker eller gir gevinster. Kanskje vil du i stedet gi en økonomisk gave siden det nå ikke blir noe tradisjonelt utsalg?

Vi vet at noen av de som allerede har strikket produkter til julemessa (eller laget andre ting) ønsker å selge det, og gi pengene til Nordborg (f.eks. via Facebook). Det setter vi stor pris på!

Dersom du ønsker å støtte Nordborgs juleinnsamling, eller selge produkter for julemessa, kan du vippse pengene til oss på vippsnummer 97736, eller sette pengene på konto (kontonummer til skolen er 8220 02 90530). Innbetalingene merkes med «Julemessa 2020».

Alle som støtter Nordborgs juleinnsamling hjelper oss med å redusere det økonomiske tapet vi får som følge av manglende julemesse-arrangement. Dessverre kommer ikke Nordborg inn under noen ordning for støtte/kompensasjon fra det offentlige med tanke på koronamidler, derfor må vi dekke dette tapet selv.

Tusen takk for ditt viktige bidrag i en annerledes tid!

Med vennlig hilsen

Anette Sørensen Rege
Rektor