Internatet

Her finner du litt informasjon om internatet ved Nordborg videregående skole:

Måltider

Når du bor på internatet får du servert frokost kl 07.30 før du skal på skolen (og evt. smøre deg en matpakke for dagen). Det er også mulig å kjøpe seg kald eller varm lunsj i kantina, lunsjen starter klokka 11.30 hver dag.
På internatet er det eget internatkjøkken hvor du kan ordne deg middag eller annen mat utenom de inkluderte brødmåltidene. Du kan lese dagens aviser, ta en kopp kaffe eller te – eller bare slappe av på rommet etter skoletid (evt. gjøre lekser).
Kveldsmaten blir servert  klokka 19.00. Dette måltidet serveres kun i ukedagene (unntatt fredag – men søndags kveld) og er inkludert i prisen (kr 4900.- pr mnd).
I helgene lager du alle måltider selv på internatkjøkkenet.

Diverse utstyr du trenger til internatoppholdet

Alle internatrommene er utstyrt med seng/rammemadrass, skrivepult, bord og stol, i tillegg til klesskap. Du må selv ta med dyne, pute og sengetøy. På hvert internat er det tekjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn og vannkoker. Du må selv ta med det du ønsker å bruke av servise og kjøkkenutstyr for øvrig. På hvert internat er det også vaskerom, med vaskemaskin og tørketrommel. Hver elev må selv holde seg med vaskemiddel til å vaske klær. Vaskemiddel og utstyr til å vaske rom og fellesareal ordner skolen med.

Aktiviteter

Hver kveld er det muligheter for å være med på sosiale aktiviteter på internatet. Vi kan nevne leksekafe, med gratis vafler. Her kommer det lærere som kan hjelpe deg med de leksene du synes er vanskelige. Videre har vi enten bibelgruppe eller et møte med sang, andakt og sosialt samvær. Dette er selvsagt frivillig. Noen kvelder er det filmkveld eller andre aktiviteter vi finner på. I tillegg kan elevene bruke gymsalen på ettermiddag/kveldstid.

Internatarbeider, miljølærer og miljøarbeider

Hver kveld og natt fra søndag til torsdag er det en internatarbeider på jobb. De er der for dere, og har ansvaret for at du har det bra på internatet. I tillegg kommer det 1-2 lærere (som kalles miljølærere) hver kveld som hjelper til med å arrangere ulike aktiviteter for internatelevene. I tillegg har vi miljøarbeider som er ansatt for å jobbe med miljøet, og skal være der for alle elevene. Miljøarbeideren er knyttet til elevene og det sosiale miljøet ved skolen, for eksempel når det arrangeres turer, hyggekvelder, volleyballturneringer, aktiviteter på internatet osv.

Internatreglement

Vi har et eget internatreglement som alle som skriver under på kontrakten er pliktig til å rette seg etter. Det består bl.a. i å ta ansvar for å holde eget rom og fellesareal ryddig og rent, og å forholde seg til reglementet vedrørende overnattingsgjester. Her finner dere reglementet .

Nærliggende fasiliteter

Skolen og internatet ligger sentralt på Finnsnes. Du finner blant annet følgende fritidstilbud i nærheten av skolen: to treningsstudioer, solarium, bowlinghall, bibliotek, kino, skianlegg, kjøpesenter, restauranter og kafeer – og selvfølgelig en fantastisk natur!

Velkommen til å bo på internatet! Ta gjerne kontakt med skolen dersom du har spørsmål,
telefon 45 41 62 79.

 

Her kan dere se flere bilder!