I over femten år har bygget som vi i dag fikk åpnet kun vært en drøm, en drøm om å kunne tilby våre elever nye og moderne klasserom.

 

For tre år siden fikk vi imidlertid startet aktivt med å jobbe med tegninger til nybygget, og siden den gang da har prosessen gått jevnt og trutt fremover. For ett år siden ble spaden satt i jorda, og i dag kunne vi sette «spaden» i marsipankaka!

Bygget ble åpnet med gjester fra kommunen v/varaordfører Gunnleif Alfredsen, regionstyret for NLM Troms og Finnmark, regionkontoret, skolestyret, Aktør AS med underentreprenører, Leiknes AS, Norengros, ansatte og elever. 

Rektor, Anette Sørensen Rege, holdt en liten tale før snoren ble klippet av elevrådsleder Kim- André Huseby og styreleder Øivind Søreng:

Deretter hadde vi en omvisning i det fine nybygget vårt for gjestene. Elever og ansatte har i forkant av åpningen fått seg en rundtur i de nye omgivelsene.

Vi avrundet åpningen av bygget med solid kakespising! Her var det takket være god innsats fra personalet rikelig med kaker av forskjellig slag.

En gledens dag, og vi er veldig fornøyde med at elevene og de ansatte endelig skal få bruke bygget daglig!

Vi satser på mye god læring og trivsel i nybygget!

Hipp, hipp!! Hipp, hipp!! Hipp, hipp, hurraaaaaaa!!!

 

 

En takk til alle som har hjulpet oss med nybygget! Takk til Aktør og alle underentreprenører som har utført byggeprosessen, til Leiknes AS som har stått for byggeledelsen, til Norengros som har levert inventaret til nybygget, til A3 Arkitektkontor som sørget for forprosjekteringen til bygget, til tålmodige elever og ansatte og til alle som har gitt gaver og til alle som har bedt for byggeprosessen før, under og etter!

Alle har bistått med viktige bidrag for at vi nå står med et flott nybygg!

 

 

Tekst: Odd Inge Heng

Foto: ansatte ved Nordborg skole