Vis bildene i fullskjerm

Sommeravslutning på Nordborg vgs

Nok et skoleår er slutt, og tradisjonen tro feires det med et avslutningsshow.

Avslutningsfesten har to deler, den seriøse delen, med oppsummering av årets bistandsprosjekt og rektors tale først. Esther Emilie Steilbu fikk ordet, som ledere for bistandsprosjektet. Anna Folkestad, som også har ledet årets prosjekt, kunne dessverre ikke delta på grunn av eksamen. I år samlet vi inn ikke mindre enn 222 257kr, noe som er ny rekord. Mye penger kom inn på Africa Run, sponsorløp rundt Finnsnesvannet. Blant de som hadde løpt inn mer enn 2000 kr ble det trukket ut en ipad, som i år gikk til Malin Eide. Den som hadde løpt mest flest runder var Anders Rege. Mest penger fikk Joakim Rasmussen inn med over 5000kr. Esther Emilie hadde lovet at Odd Inge Heng skulle få klippe håret hennes etter at så mye penger var blitt samlet inn, og en nervepirrende frisørtime endte med en temmelig skjev klipp.

Etter den spennende premieutdelingen fikk vi rektors tale, der  rektor Anette repeterte trafikkens grunnregel for oss, og ba oss alle om å være hensynsfull, aktpågivende og varsom i trafikken og med våre medmennesker.

Etter lunsj, for anledningen spandert av skolen, kom klassene med sin underholdning. Hver klasse stilte med et bidrag hver. Her kom det en rekke kreative filmer, toppet av en svært treffende lærerparodi fra 3AP. Flere av klassene hadde også med blomster og gaver til sine kontaktlærere. Guttene i 2BU hadde fått med seg at Torill Winther går av med pensjon etter sommerferien, og fikk henne frem til klemmer og blomster.

Til slutt i showet urframførte personalet sangen «E du fyrt», skrevet av Charles Taylor i et øyeblikks inspirasjon fra en vanlig skoledag.

 

Tekst og bilder: Solveig Taylor