Russen samarbeider for kreftsaken

Russen samarbeider for kreftsaken

Russen på Nordborg og Senja videregående samarbeider for kreftsaken, og har laget en flott kampanjevideo.

Hanna Norheim, Erika Svendsen, Birgitte Emilie Nygård og Anna Folkestad står sammen og organiserer Nordborgrussen og Botnrussen i å ta et krafttak mot kreft. Årets kreftaksjon samler inn penger for å hjelpe de som er rammet av uhelbredelig kreft, og dette engasjerer russen. "Det er ikke vanskelig å samarbeide på tvers av skolene.", sier Birgitte. "Vi kjenner jo hverandre ellers også, og arbeider svært godt sammen.

Jentene har jobbet hele vinterferien med å lage en kampanjevideo, som nå sprer seg i stor fart på nettet. De har invitert politikere, idrettsfolk og kulturpersonligheter til å delta på en video som skal skape oppmerksomhet om kreftsaken, og om innsamlingsaksjonen torsdag 09.03.

På torsdag vil russen gå rundt på Finnsnes med bøsser og samle inn penger til kreftsaken. Russen har fått lov til å bruke Inge Bremnes sin konsert samme dag, som utgangspunkt for innsamlingsaksjonen. Her skal russen møte opp og få tildelt bøsser og roder. Prosjektet får også 20 kr av hver solgte billett. De vil også samle inn penger i forbindelse med konserten.

Se videoen her.